Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodokradica

Ukrao 4200 litara vode iz seoskog hidranta

voda
Arhiva/PIXSELL
24.07.2010.
u 11:12

Policajci na cesti zatekli traktorista s cisternom, pa se zapitali odakle mu voda.

IVOŠEVCI - Policajci su jučer u Ivoševcima, na cesti između Knina i Kistanja, uočili traktor koji vuče cisternu punu vode, pa su zaustavili prometalo kojim je upravljao 49-godišnjak iz Radučića.

Zapitavši se odakle traktoristu cisterna s 4.200 litara vode nasred državne prometnice, uskoro su doznali kako je on cisternu napunio neovlašteno vodom s hidranta koji se nalazi nedaleko od mjesta gdje su ga zatekli, u Ivoševcima.

Zaključili su kako je Radučićanin zapravo ukrao 4.200 liitara vode. Stoga su podigli 'kaznenu prijavu redovnim putem protiv 49-godišnjaka iz Radučića zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krađe vode na štetu poduzeća sa sjedištem u Šibeniku', kako se ističe.

Inače, Šibensko-kninska županija je još uvijek bogata vodom zahvaljujući brojnim podzemnim i nadzemnim vodotokovima. Dio stanovništva osiromašenog zaleđa godinama upozorava kako im je cijena vode previsoka, s obzirom na okolna vodna bogatstva i činejenicu da  u sušnim ljetnim mjesecima imaju velike troškove za održavanje i zalijevanje svojih povrtnjaka.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:12 25.07.2010.

Eh ,budale,,da je ukrao milion kubika vode,nitko nebi reko ni rijeć,a ovako će platiti kao da je upropastio tamošnji vodovod.Mi u Zagrebu uzimamo vodu i ne plaćamo ju, nikome ne pada ni na pamet da nas kazni,ali ni ne provjerava. Eh jadnika li,,ali neka plati i za mene. Vaš : Hebrang

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije