Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASENOVAC

Ukrali membrane koje su spasile selo od poplava

Jasenovac: Proglešeno izvanredno stanje, rekordan vodostaj Save
Foto: Robert Anić/PIXSELL
23.04.2018.
u 16:09

Riječ je o membranama koje su za velikih prošlomjesečnih poplava u vrlo teškim uvjetima stavili ronioci HGSS-a kako bi spriječili daljnje pucanje tog nasipa, a što bi dovelo do poplave sela

S nasipa rijeke Une u mjestu Tanac kod Jasenovca nepoznati počinitelj je od 18. do 20. travnja ukrao nekoliko gumeno-plastičnih membrana dimenzija 4 x 12 metara.

Riječ je o membranama koje su za velikih prošlomjesečnih poplava u vrlo teškim uvjetima stavili ronioci HGSS-a kako bi spriječili daljnje pucanje tog nasipa, a što bi dovelo do poplave sela. S padanjem vodostaja netko je te membrane ukrao.

Materijalna šteta iznosi oko 10.000 kuna, a od odgovorne osobe oštećene tvrtke zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe.

Jasenovac: Proglešeno izvanredno stanje, rekordan vodostaj Save
1/23

Komentara 6

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:02 23.04.2018.

kradljivca osudit barem na 10 godina zatvora!

FR
franjo
16:39 23.04.2018.

Nije to ništa što su ukrali . U Egiptu su za vrijeme Mursija od Luxora do Hurgade ukrali tračnice . Još nisu pronađene niti nove postavljene .

Avatar strazar
strazar
02:59 24.04.2018.

to je u redu. sad sprovrsti istragu i pocinioca javno pokazati na tv a onda sa njim u zatvor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije