Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOPOVI NE BIRAJU

Ukrali dvoje janjadi i 50 kilograma češnjaka

češnjak
Goran Jakuš/PIXSELL
04.07.2013.
u 13:35

U oba slučaja krađe u Babinoj Gredi, odnosno Jarmini, nastala je manja materijalna šteta

Kako se u vrijeme krize krade i ono što inače ne bi plijenilo pozornost lopova, pokazuju i slučajevi krađe iz Babine Grede i Jarmine u vinkovačkom kraju. Dvoje janjadi, starosti dva dana, otuđeno je iz tora 72-godišnjaka u poljskom predjelu Dorovo, kod Babine Grede i pričinjena je mala materijalna šteta.

Nepoznati je počinitelj iskopao i ukrao zasađeni češnjak iz vrta uz obiteljsku kuću u Jarmini, u ulici Braće Radića. Vlasniku, 38-godišnjaku iz Vinkovaca, ukradeno je oko 50 kilograma češnjaka i pričinjena manja materijalna šteta.

>> Istarskom pršutu i maslinovom ulju ni lopovi ne mogu odoljeti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije