Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se tome nadala

Nadzorna kamera snimila neobičan trenutak ispred kuće: Kradljivicu je brzo stigla kazna

krađa
Foto: Imgur
1/3
28.11.2019.
u 21:48

Nakon što je ubacila paket u auto, noga joj se oskliznula te je pala, a vozač je potom stisnuo gas i pobjegao s mjesta događaja.

Internetom se širi snimka jedne kradljivice koja je na teži način naučila zašto nije lijepo krasti.

Ona je, naime, istrčala iz automobila kako bi uzela paket koji se nalazio ispred jedne obiteljske kuće. Zgrabila ga je i potrčala prema automobilu iz kojeg je izašla, a na kojem je ostavila otvorena vrata. Automobil se polako kretao kada je kradljivica pokušala ući u njega, no vozač nije baš imao obzira prema njoj.

Nakon što je ubacila paket u auto, noga joj se oskliznula te je pala, a vozač je potom stisnuo gas i pobjegao s mjesta događaja.

Učinio je to vjerojatno i zato što je vidio da se vozilu približava, pretpostavlja se, vlasnica kuće koja je uspjela uhvatiti kradljivicu.

Nakon kratke borbe na cesti, savladala je djevojku i uvela je u kuću.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije