Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTUZRAČNA OBRANA

Ukrajinci objavili snimku na kojoj ruše helikopter: 'Ovako umiru okupatori'

Foto: Ukrajinsko Ministarstvo obrane/Twitter
1/4
05.03.2022.
u 12:10

U ovom trenutku nije poznato gdje se točno to dogodilo kao ni ostali detalji.

Ukrajinsko Ministarstvo obrane objavilo je snimku pada helikoptera za kojeg tvrde da je ruski.

- Ovako umiru ruski okupatori. Ovaj puta u helikopteri. Slava Ukrajini i njezinim osloboditeljima. Zajedno do pobjede - navode u tvitu.

 

Na snimci se vidi helikoter u niskom letu kojeg je pogodila protuzračna raketa iz obližnjeg sustava obrane. Samo nekoliko sekundi kasnije zapaljeni helikopter se srušio na zemlju te je došlo do velike eksplozije.

U ovom trenutku nije poznato gdje se točno to dogodilo kao ni ostali detalji.

Pratite OVDJE što se događa u Ukrajini

VIDEO: Davor Štern otkriva koliki je utjecaj ruskih oligarha u Hrvatskoj: Zna se što Putin želi

 

Komentara 17

Avatar StormRaider95
StormRaider95
12:33 05.03.2022.

Ma Rusi ne žele okupirati, oni samo žele kontrolirati, vlast postavljati i politiku Ukrajine usmjeravati. Ili riječima sličnih takvih, denacificirati, razoružati i zaštititi rusku nejač 🙄😏

HR
hrUsrcu
12:45 05.03.2022.

"oba su pala" - slava ukrajinskim braniteljma

Avatar madcap
madcap
12:27 05.03.2022.

Ljudi ginu, ubijaju, a Putin se prepucava sa zapadnim političarima kao da je to nekakva debata na nekom od njihovih konferencija gdje žderu i loču na račun naroda. Još je poslao vojsku u zločin i da na njima NATO provjeravaa efikasnost svog obrambenog oružja. Rusijom upravljaju beskurpulozni politički diletanti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije