Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogradit će dio Donbasa
Povratak na članak

Ukrajina prijeti: Ako Rusija ne pristane na dogovor, postavit ćemo zid

Čelnici Ukrajine, Rusije, Francuske i Njemačke sastat će se u ponedjeljak prvi put u više od tri godine kako bi pokušali okončati sukob na istoku Ukrajine između proruskih snaga i ukrajinske vojske koji je odnio više od 13.000 života.

Komentari 9

AN
ante3
17:27 05.12.2019.

Podrška Ukraini.Stop Ruskoj agresiji na Ukrainu.

VL
Avatar bokolo
bokolo
21:47 05.12.2019.

Ukraine je leglo korupcije i globalistickog smrada a Rusija je Rusija.

VL
ŽE
Žegarni
22:54 05.12.2019.

Sada ce mozda i Srbija podignuti zid oko Kosova. Samo tko je vani tko unutra? Hahahaha

VL
PO
pointmaker
19:43 05.12.2019.

kada ti se vlastiti građani pobune onda to nije agresija da je bilo agresije ukrajna bi izgubila davno! podcijenili su činjenicu da je pola ukrajne rusofono i da i njih treba slušati. to je po sebi federalna država praktički sa regijama. kada je zapad nahuškao majdan i motivirao ove što sada vode ukrajnu jako je dobro znao da će se ovo dogoditi a vodstvo ukrajne su izdajnici i mali ameri kojima se igranje politike otelo kontroli.

VL
Avatar stef99
stef99
20:22 05.12.2019.

Jadna Ukrajina je odavno uvučena u amer.pakšu, i kud' kvarni ameri ohkom tud jadni i prodani ukrajinski politikari skokom, a gdje su kvarnjaci ahmeri tu su i sranija i jad i bijeda, a o dogovoru sa rusima nema šamse, jer to američkim kriminalcima ne odgovara, a kaj se tiče Krima, tamo su ameri htjeli napraviti svoju bazu, pa su ih rusi preduhitrili, zauzevši Krim, a jadni jukrajinci su ga masno popušili, ........ bolan, ba.

VL
DU
Deleted user
19:41 05.12.2019.

kakav sporazum pa kome bi ameri prodavali skupo oruzije a pogotovo ovo koje su zadnje kupili, kome u danasnje vrijeme trebaju protiv tenkovske rakete, samo ukraini protiv ruskih tenkova(jer ameri su sigurni rusi spremaju veliku tenkovsku invaziju ) i teroristima u siriji protiv sirijskih ili ce prodati njima ili ce sjedit u skladistu pa bi u tom slucaju trebalo poceti novi rat a ni to nije problem

VL
AA
aabbcc
17:52 05.12.2019.

Kako se nisu sjetili Ukrajinci da zidom odvoje i Krim od Ukrajine ?

VL
ZA
zarko815
20:55 05.12.2019.

Putin je diktator i uzurpator dnašnjice a najgori prema jadnom ruskom narodu, koji još danas ne znaju što je demokracija, sloboda, ljudska prava. Sada će im ukinuti i internet da lakše terorizira svoj narod

VL
DU
Deleted user
16:50 05.12.2019.

Kako može doći do sporazuma kad nema još jednog glavnog igraća Amera. Francuz naljutio Trampa na samitu NATO-a i sad će mu ovaj zabiberiti, a stradaju jadni ljudi u Ukrajini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.