Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILEGALNO PREŠAO GRANICU
Povratak na članak

Ukrajina otvorila istragu zbog ruskog putničkog vlaka

Putnički vlak iz Sankt Petersburga u srijedu je ilegalno prešao ukrajinsku granicu na Krimskom mostu, objavio je ured ukrajinskog državnog tužitelja.

Komentari 22

CO
cokoljindaa
12:16 26.12.2019.

Hahaha, pa ovi ukrajinci su totalni idioti. Nek zabrane da vlak ne moze da prelazi taj most.Nek posalju pajkane da uhapsi strojovodje. Pa to ni NATO ne moz i ne smije.

VL
ST
stanoe
13:22 26.12.2019.

Trebali su zaustaviti vlak i uhititi strojovodju. Cudi me da to nisu uradili a kmece.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:08 26.12.2019.

E moji Ukrainci sta docekaste uvalise vas protiv Rusa i zbaciste legalnu vladu. Nista se to nebi desilo da niste tako napravili.A eto neki dan potpisaste uvoz plina iz Rusije. Rusi vam opet dali 25%jeftinije. A vicete sve od Amera ovo ono trala lala aza kave se nema. Pogledajte ovog gigantskog mosta za cetri godine gotov. Kosta preko sest milijardi Eura.Rusi grade i prave napravise Bolnice na Krimu infrakstrukturu grade . Postavise ogromne radare da prate svemir disu nekad bili. Podizu tvornice. Vi nista od osamostaljenja sve zahrdalo u Rusa sve blista i flota u vas sve u koroziji. Nadam se dace mir biti izmedu bratski naroda meni dragi oba naroda i treca im sestra Bjelorusija. Tosu tri sestre. Bjelorusija tako cista i uredna gradovi u novim fasadama svaka im cast Sve se blista.

VL
ST
stanoe
13:20 26.12.2019.

Ukraina se vec raspada, 10 miliona gradjana napustilo zemlju jer je ziveti katastrofalno gore, a oni se bave mudistikom. Zasto sami za 60 godina vladavine nisu napravili most, zasto nisu dizali standard ljudi, nego kada ih je uzela natrag Rusijaa i ulozila lovu oni sada nezadovoljni kao uvrijedjena gospodicna. Bolje da sute i ne sramote se. To je isto kao kada bi neko kcer covjeka udao protiv njezine volje a muz je i ne odjeva, i ne spava sa njom, a kada se ona vrati u roditeljski dom, i roditelji je dobro obuku, a on pocne da prica kako nije imala pravo otici i obuci se. Da nisu rusi uzeli Krim bilo bi vise od 10000 mrtvih, koliko ih je poginuli na Dombasu. Kamo srece da je Rusija sve uzela ne bi bilo rata i ne bi toliko naroda izginulo.

VL
Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
09:31 26.12.2019.

nije Rusija anektirala Krim zbog osvete nego preventivno da im nebi osvanula USA vojna baza na Krimu.to bi im bilo puno gore nego ove sankcije koje više štete gospodarstvu EU nego ruskom.Rusija si to jednostavno nije mogla i smjela dopustiti.čast narodu Ukrajine ali im je država jedna od najkorumpiranija i izgubili su milione stanovnika jer bježe i na istok i zapad u bolji život.tužno je sve to

VL
SB
sinisa.budimir.18
07:35 26.12.2019.

Moze EU da salje prosvjedne note koliko hoce i i i Putin se ni pocesat nece !! E jebiga !

VL
VO
volina
19:40 07.01.2020.

Ukrajinci moraju prvo podnijeti žalbu u 12 primjeraka i platiti taksu prema NATO-u jer ih Rusi zahebavaju i tražiti pomoć. Nakon toga NATO će tražiti još takse zbog nekih spornih pitanja koja će Ukrajinci ponovno platiti te nakon toga donijet će odluku o nemiješanju zbog slabe zarade.

VL
AA
aabbcc
00:14 26.12.2019.

Votka! Mozda je bio pijan strojovodja vlaka ako nisu ovi iz Ukrajine.

VL
BA
Barbasmora
12:32 28.12.2019.

Ako je Istra hrvatska je Krim ruski.

VL
Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
23:04 25.12.2019.

Ukrajinci u slijedecih 1 milijun godina ne smatrajte Krim vasim jer u stvarnosti to ste imali kao poklonjen teritorij koji se na koncu vratio onima kojima je politicki oduzet.

VL
Avatar Jopa
Jopa
09:53 26.12.2019.

Slava Ukrajini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.