Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJSKA BILJEŽNICA Kad nema novca, krade se sve do čega se stigne

Ukradeno sedam vreća gnojiva

26.11.2008.
u 17:00

ZABOK – Sve su bizarnije krađe u Zagorju. Umjesto novca i zlata zbog krize na red je tako došao i umjetni gnoj. U Zaboku nepoznati je počinitelj ispred neograđena dijela poljoprivredne ljekarne Trgocentra ukrao sedam vreća umjetnoga gnojiva. Materijalna šteta procjenjuje se na tisuću kuna.

U Martinišću nepoznati je počinitelj na teniskom igralištu HŠD-a Gjalski ukrao PVC-spremnik za vodu. U Lukovčaku pokraj Đurmanca 23-godišnji Ž. B. nasilno je ušao u klijet 53-godišnjaka i iz klijeti ukrao 50 litara vina. U Repovcu pokraj Zaboka 13-godišnji dječak bacio je petardu na vjetrobransko staklo parkirana automobila 19-godišnjaka te je staklo napuklo.

U Kostelskom pokraj Pregrade preksinoć u 21 sat buknuo je požar u potkrovlju na kojem se nalazilo sijeno na štali 53-godišnjeg I. C. Potpuno je izgorjelo krovište te drveni dijelovi objekta, a materijalna šteta procjenjuje se na otprilike deset tisuća kuna.

Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe iz Zaboka te DVD-a Pregrade i Klenovca. U Krapini u domu zdravlja 42-godišnji alkoholizirani B. C. sa 3,33 promila alkohola vikao je na djelatnike. Zbrinut je u zdravstvenoj ustanovi. U Gornjoj Stubici 39-godišnji M. M. vrijeđao je 41-godišnjeg J. B. koji je radio radnim strojem. U svađu umiješao se 33-godišnji I. B. i ratobornog M. M. odgurnuo rukom, a ovaj je pao u odvodni kanal.



Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije