Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daruvarac se žali

'Ukinuta su mi temeljna ljudska prava, cijela država je protiv mene'

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
20.12.2018.
u 16:27

Majka pretučene djevojke rekla je da je šokirana Kovačevićevom izjavom

Ja ne bježim od onoga što sam napravio i odgovarat ću za to. Ali stvari su se otele kontroli, cijela država je protiv mene. I ja sam taj koji ne izlazi iz kuće, izjavio je Darko Kovačević Daruvarac koji na slobodi čeka suđenje zbog teškog premlaćivanja 18-godišnje djevojke iz Zadra.

Daruvarac je u razgovoru za 24 sata 'poručio da će tužiti sve novine koje su prenosile neistine koje govori njezina majka'. Rekao je i kako će pravdu potražiti u Strasbourgu jer mu u Hrvatskoj, kako tvrdi, nije zajamčeno pravično suđenje te su mu 'ukinuta temeljna ljudska prava'.

Darko Kovačević Daruvarac
1/16

- Ne bih pričao o djelu, jer je suđenje u tijeku i ne želim blatiti tu obitelj. Protiv te obitelji nemam ništa. Silno mi je žao što se to dogodilo. Bio sam pod utjecajem alkohola i steroida, ali ne bježim od dogovornosti. Žao mi je zbog svega što sam napravio i htio bih se ispričati obitelji i poručiti im da, što se mene tiče ne moraju se bojati i mogu slobodno hodati gradom jer nisam psihopat ni monstrum kakvim me se prikazuje - rekao je Daruvarac.

 

Majka pretučene djevojke rekla je da je šokirana Kovačevićevom izjavom.

- Oba puta sam ga pitala je li s mojom kćeri i tvrdio je da nije, a bio je. A treći put sam bila očajna jer mi se otimala nadzoru. Jako sam vikala, psovala i blatila svoju kćer te joj govorila strašne stvari ne bih li time njega odvratila od nje, kad sam vidjela da ne uspijevam drukčije. Zbog te snimke mene sad ucjenjuju, da će je objaviti. Ludost je to što on priča, ja sam ga samo molila da mi se ostavi diteta. Djeca i ja smo danas posebno izluđeni i pred živčanim slomom, rekla je Ana Gurlica za 24 sata.

Zakazali smo! Kakvi su to ljudi koji su pojačavali glazbu da se ne bi čuli krici i udarci

Komentara 253

MI
Milas
16:46 20.12.2018.

Cura je jedva prezivjela, bila vec na vise operacija a on cvili da su mu povrijedjena ljudska prava. Nek svojom glavom razbije neki umivaonik i bit ce nam svima lakse. Fuj, koji gadni smrad,.

Avatar sami.baltazar
sami.baltazar
17:14 20.12.2018.

ljudska prava su za ljude, a ne monstrume..

Avatar Olujni
Olujni
17:22 20.12.2018.

Ljudska prava su za ljude, a ti spadas u bakterije!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije