Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prihvaćena žalba

Odblokirana imovina osumnjičenima u aferi Agrokor zbog povreda kaznenog postupka

Agrokor - Kulmerovi dvori
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
06.03.2018.
u 17:43

Blokadu imovine svih osumnjičenika tražila je bivša izvanredna uprava Agrokora kako bi osigurala naplatu 1,6 milijardi kuna za koliko je Agrokor oštećen.

Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda prihvatilo je žalbe obrana u aferi Agrokor te je ukinulo rješenje suca istrage kojim je blokirana imovina svih osumnjičenika u aferi Agrokor.

Rješenje suca istrage je ukinuto zbog bitnih povreda kaznenog postupka, a sudac istrage će o svemu morati ponovo odlučivati.

Blokadu imovine svih osumnjičenika tražila je bivša izvanredna uprava Agrokora kako bi osigurala naplatu 1,6 milijardi kuna za koliko je Agrokor oštećen.

Osim Ivice Todorića i ostalih osumnjičenika obuhvaćenih istragom, imovina je bila blokirana i Ivi Balent, Todorićevoj kćeri koja nije obuhvaćena istragom.

Pogledajte i privođenja u Aferi Agrokor:

 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar dobry
dobry
17:51 06.03.2018.

Kao što sam i mislio i tvrdio od početka! Naše krivosuđe je rak rana cijele zajednice. Korumpirani političari i "gospodarstvenici i biznismeni" mogu raditi što god hoće dok su suci pod njihovom kontrolom i dok znaju da neće zakonski biti sankcionirani. HOĆEMO REFORMU PRAVOSUĐA POD HITNO! Uvjet svih uvjeta!

DU
Deleted user
17:59 06.03.2018.

Polako izlazi na vidjelo da je cijeli igrokaz di novinari već unaprijed čekaju da policija dodje po Todoriće bio i ostao igrokaz.Ozbiljne države to rade sa manje pompe,još ćemo morati platiti odštetu Todorićima.

Avatar Ronin
Ronin
18:04 06.03.2018.

Samo u Kroatistanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije