Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju s Krešimirom Zubakom
Povratak na članak

Ukidanjem kantona Hrvati bi bili dekonstituirani i u Federaciji BiH, postao bi to čisti bošnjački entitet

Treba prekinuti praksu da jedan narod može drugome izabrati člana Predsjedništva BiH. Rješenje je elektorski izbor ili izbor Predsjedništva u parlamentu, kaže član stručne skupine za izmjenu Ustava FBiH

Komentari 3

RI
rimac444
20:49 26.04.2017.

Samo formiranjem Republike Herceg-Bosne i konfederacija BiH-a može se osigurati opstanak Hrvata i države BiH-a te mir u našem okruženju.

VL
R1
R1971D
10:05 27.04.2017.

Jedini pošten hrvatski političar iz BiH, sjećam se da je odbio potpisati Deytonski sporazum po kome 90% posavine pripada Srbima, svaka mu čast na tome...ali za to se tamo našao "pametnjaković" Prlić koji je to potpisao i tim svojim potpisom onemogućio oko 100000 Hrvata iz Posavine da se vrate na svoja ognjišta...

VL
DU
Deleted user
20:52 26.04.2017.

Treba ukinuti sve. Republiku srpsku, kantone, vlade Hercegbosne i srpske. Zatvoriti 90% politicara republike Bosne i Hercegovine. Ponistiti sve kupoprodajne ugovore koje su napravili politicki uposlenici u opcinama i kantonima s Arapima, vratiti firme koje su "odselili" u Srbiju itd itd itd. Sve je otislo u PM.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.