Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LONDON SLIJEDI WASHINGTON
Povratak na članak

UK uveo ‘simbolične sankcije’ protiv Rusa, odnosi sve gori

Premijer Boris Johnson nakon Brexita pokazuje da slijedi politiku SAD-a

Komentari 2

SO
Sotona
09:42 09.07.2020.

DI WASHINGTON UK uveo ‘simbolične sankcije’ protiv Rusa, odnosi sve gori Premijer Boris Johnson nakon Brexita pokazuje da slijedi politiku SAD-a a ne Tanganjike ili Ugande .. na veliko čuđenje Korone . Ja ne bih rekao da slijedi nego uostalomm kao i preostali NATO saveznici odgovorno postupa prema uputama naredbama vrhovne komande.U stvari tu i nema komande to je na zapadu - u krvi i znaju svi to što kaže Prvi je politika Amerike ujedno je to je zakon za sve demokrate . I kako znamo nema tu nikakvoga problema sve jasno Zapadna politika je super jasna transparentna ; mi na jednoj strani a vi Rusi i Kinezi gledajte da budete "NATO 2 " i dobro spremni pa kad dođe do hidrogensko&atomskog obračuna da se zna !!!!

VL
SI
sisavac
07:20 09.07.2020.

magnitski je umro u zatvoru. nije bio mučen, to je zapadna mantra, koju je proširio suradnik magnitskog, koji je snjim bio upleten u financijske malverzacije, radi kojih je magnitski i uhićen, a za ovog su rusi izdali međunarodnu tjeralicu, koju naravno vrli moralni zapad ne poštuje, jer se bjegunac brani sa ovim optužbama na račun rusa. pazite, lik je optužen za pronevjeru 230 mil dolara, jer sa svojim kompanjonima lažno prikazao promet od preko 1 milijardu dolara, pa tražio i dobio od države povrat poreza, koje je vješto pospremio na račune u zapadnim bankama. e sad, rus je to skužio, to pranje novca, i naravno da potražuje i novac i kaznu za krivca. sjetimo se i kod nas svako malo se uhvati nekog tko je lažno prikazivao promet, pa kao prebijao pdv.... deseci milijuna kuna samo tako. a u rusiji je sve 50 puta veće, pa i cifre. fora je da kad god rus nekog traži zbog financijskih malverzacija, a taj s novcem pobjegne u većinom englesku, nikad ne dođe do izručenja, već sve poprimi političku formu, obračun ruske države s oporbom! što se tako nisu branile njemačke i švicarske banke, kad su ih ameri optužili za kršenje njihovih zakona... što oni nisu se pozvali na politiku..?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.