Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ANKETA VEČERNJEG LISTA
Povratak na članak

Ujedinila nas 
je malena Mila Rončević i uspjesi naših učenika

Pitali smo gospodarstvenike, političare, književnike, građane... koje su tri dobre vijesti koje su se dogodile ove godine u Hrvatskoj

Komentari 2

SA
samoborka
21:38 17.08.2019.

A kada ce se Hrvati napokon udruziti u RADU i zasukati rukave,a prestati krasti Bogu dane?

VL
BA
Barbasmora
21:16 17.08.2019.

fino se pokazalo, kako bratsko naših naroda još živi. Više susjednih država organizirano pozvalo dobre ljude da pomognu, a z drugih su pomogli pojedinci! Hvala ljudskosti spasili smo malu hrvaticu Milu Rončević, koja če (nadam se) još dugo svjedociti čega su sposobni bratsktvo i jedinstvo! Hvala muslimanima, hrvatima, slovencima, crnogorcima, makedoncima, srbima, romima, madžarima, diaspori...!! ljubav pobjedjuje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.