Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne razgovara sa sestrom

Ujak ubijene Jasmine: Nisam mogao vjerovati da pet godina nije prijavila nestanak kćeri

Smiljana Srnec dolazi na ispitivanje
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
21.02.2019.
u 19:11

Ovo što je Smiljana uhićena, sad me više i nije toliko iznenadilo, bilo mi je jasno što se događa, kaže Dragutin Sabol, ujak Jasmine Dominić

– Sa sestrom Katarinom ne razgovaram od 2005. upravo zbog Jasmininog nestanka. Nikaj se nije poduzimalo, Jasmine nije bilo i rasrdio sam se zašto nitko ništa ne zna. Od tada sestra i ja nismo u kontaktu.

Nisam mogao shvatiti da je pet godina čekala da prijavi nestanak kćeri, to me strašno mučilo. Muka mi je bila od svega i nismo razgovarali. Ovo što je Smiljana uhićena, sad me više i nije toliko iznenadilo, bilo mi je jasno što se događa. Vidjet ćemo što će doći van – kaže nam Dragutin Sabol, ujak ubijene Jasmine Dominić čije je tijelo nakon 19 godina pronađeno u obiteljskoj kući u Palovcu u kojoj je njezina sestra Smiljana Srnec živjela s obitelji.

>> Smiljana Srnec dovedena u Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu

Veli da sumnja što se događalo, ali da ne želi ništa govoriti dok policija ne obavi svoj posao. Otac najstarije Smiljanine vanbračne kćeri, kaže, nije nikad živio sa Smiljanom.

– Niti ne znamo tko je on, tko je otac – kaže.

Smiljana Srnec dolazi na ispitivanje
1/28

Komentara 19

VO
vonstauffenberg
20:46 21.02.2019.

Jeste vi čuli što je onaj odvjetnik danas rekao u intervju za NOVU TV?Kaže da tužiteljstvo nema dokaza protiv Smiljane da je ubila sestru.Priznala je u policiji da je ubila sestru ,ali pazite sad ovo ne u prisustvu odvjetnika(tako dada se njeno priznanje ne prizna na sudu).Jebemti državu i zakon.I još nešto familja ima pravo ne svjedočit protiv člana obitelji odnosno Smiljane (tako kaže zakon).I tko je ubio nesretnicu koja je bila 19 u škrinji?Vjerojatno Papa Štrumf.

SA
sargu123
21:59 21.02.2019.

Izgleda kao da je mater sve znala ali je šutila i štitila drugu kćer. Čudaci neki.

Avatar Marko
Marko
19:26 21.02.2019.

Kad su rekli da je pokojna u Njemačkoj,policija je sve pažljivo provjerila....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije