Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH
Povratak na članak

Uhvatio veliku kornjaču i gnjavio ju, a ona ga ugrizla za neočekivano mjesto

Michael Ganley je bio u ribolovu sa svojim prijateljem Victorom Sanchezom kada su ugledali kornjaču blizu ruba vode. Ganley je uspio uhvatiti kornjaču koristeći mamac što ju je očito jako naljutilo.

Komentari 9

AP
Ante Potina
19:41 16.09.2018.

Koji blesan.Ova vrsta kornjača je jako opasna.Zove se snapping turtle.Napada ako je oćeš dirat.Može da odgrize prst ili da ti slomi ruku.Nema zube al joj je čeljust jaka ka menđule.Ima dugi vrat pa grize livo i desno.Moš da je uvatiš otpozadi al pazi da te ne dovati ustima.

VL
VI
Vito
08:13 17.09.2018.

Uhvatio veliku kornjaču i gnjavio ju, a ona ga ugrizla za neočekivano mjesto ::: Drugim riječima - djevojka ga grizla za očekivano mjesto pa je uhvatio kornjaču kako bi upotpunio doživljaj

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:39 16.09.2018.

Imal je sreče kaj ni čube zgubil...a i kaj ni kušnul aligatorsku kornjaču >;-))

VL
KE
kelab
03:56 17.09.2018.

Karolinina 'vijest'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.