Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANJA ŠTETA

Uhvatili neubrojivog starca (68) koji je s upaljačem palio vatru kod Kistanja

Požar
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.08.2017.
u 11:06

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da 68-godišnjak nije ubrojiv pa će policija o svemu podnijeti posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Zbog izazivanja dva manja požara u utorak u zaseoku Bezbradice kod Kistanja, priveden je 68-godišnjak, ali protiv njega neće biti podnijeta kaznena prijava jer je riječ o neubrojivoj osobi, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

Taj je muškarac starije životne dobi jučer oko podne upaljačem zapalio vatru na otvorenom prostoru uz cestu Kistanje-Obrovac, što je vidio jedan 49-godišnjak. Čovjek s upaljačem udaljio se oko 200 metara i ponovno paljenjem vatre izazvao drugi požar, ali onda su ga pripadnici lokalnog Dobrovoljnog vatrogasnog društva uhvatili i zadržali do dolaska policije.

Oba požara zahvatila su srećom samo manji dio raslinja uz cestu na površini od nekoliko četvornih metara i ugašeni su za petnaestak minuta, doznaje se u policiji.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da 68-godišnjak nije ubrojiv pa će policija o svemu podnijeti posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Komentara 15

KL
Klarahrv
11:12 09.08.2017.

Sad se one koji mrze i ne prihvaćaju Hrvatsku naziva neubrojivima?

CR
CROLINDA
11:40 09.08.2017.

namjerne potpaljivače javno obznanit i na doživotnu bez mogućnosti pomilovanja -i utrat ga u šumu da gasi vatru granom i da razmišlja koliki je to zločin ugrožavat tolike ljude i imovinu na tako paklenski način

Avatar Azriel
Azriel
11:16 09.08.2017.

Aha, ovaj je neubrojiv. A nacionalnost je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije