Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA PROMJENA

Slika govori tisuću riječi: Kakva je Melania kada nije u Donaldovu društvu, nego u Obaminu

Melania i Obama na sprovodu Barbare Bush
Foto: Screenshot/C-span
1/2
22.04.2018.
u 16:36

Rijetko se vidi Melaniju nasmiješenu. Većinom je ozbiljnog izraza lica, posebice u društvu supruga

Na posljednjem ispraćaju bivše prve dame Sjedinjenih država Barbare Bush pojavili su se mnogi američki visoki državni dužnici, no ne i predsjednik Donald Trump.

Mnogi se pitaju je li to razlog zbog kojeg je prva dama SAD-a Melania Trump "uhvaćena" nasmiješena u društvu bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, piše Metro. 

Rijetko se vidi Melaniju nasmiješenu. Većinom je ozbiljnog izraza lica, posebice u društvu supruga koji je odlučio da neće nazočiti posljednjem ispraćaju preminule bivše prve dame SAD-a. 

Korisnici društvenih mreža nisu izostavili komentirati situaciju ističući kako je Melania, iako na tužnom događaju, viđena sretnija i opuštenija nego inače. 

"Melania je bila sretnija na sprovodu u društvu Obame nego sa suprugom Trumpom na inauguracijskoj večeri", jedan je od tvitova koji su preplavili tu društvenu mrežu. 

Komentara 46

DU
Deleted user
17:08 22.04.2018.

Koji su novinari lješinari da te Bog sačuva.Pa recimo konverzacija Melanija kaže "suprug nije mogao doći ima obavezu", a Obama odgovara "znam bio sam Predsjednik" i Melani se kulturno nasmiješi na dosjetku, a novinari lješinari napraviše svadbu svadbu.

BI
bijelocrveni
18:19 22.04.2018.

Jel to onaj nobelovac za cijeg je mandata bilo vise dronova na nebu nego ptica u Iraku, Afganistanu, Pakistanu, Siriji, ...

DU
Deleted user
18:04 22.04.2018.

Da mi je znati što Clinton pomisli kad pogleda svoju Hillary, a potom Melaniju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije