Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA NE POVJEROVAT

Uhvatili ga dok je pokušao ukrasti rasvjetni stup!? Ranije ih ukrao nekoliko, vrijednih 150.000 kn

Foto: Borna Filic/PIXSELL
02.03.2021.
u 11:55

Policija mu  je oduzela  brončana rasvjetne stupove koje je našla kod njega i vratila ih vlasniku, a on je kazneno prijavljen

Za krađu i pokušaj krađe rasvjetnih stupova (!?) osumnjičen je 25-godišnjak koji je uz  to zatečen  u tom "poslu". Kako je priopćila PU primorsko-goranska, pričao oko te nesvakidašnje krađe počela se rasplitati 28. veljače, kada su građani policiji dojavili da se na crikveničkom području srušio stup javne rasvjete.

A kako je u tom trenutku policija već istraživala ranije krađe rasvjetnih stupova, pomislili su da bi se moglo raditi o još jednoj takvoj krađi. Pa su na mjesto gdje se rasvjetni  stup srušio, poslali policajce, koji su blizu srušenog stupa zatekli 25-godišnjaka. On je uhićen i priveden, a tijekom kriminalističkog istraživanja  utvrđeno je  da je od 19. do 27. veljače sa šetnice u Crikvenici otuđio pet brončanih rasvjetnih stupova  dok je još dva pokušao otuđiti, čime je grad Crikvenicu oštetio za oko 150.000 kuna. Policija mu  je oduzela  brončana rasvjetne stupove koje je našla kod njega i vratila ih vlasniku, a on je kazneno prijavljen.

Ključne riječi

Komentara 6

KO
Kokoiduhovi
18:26 02.03.2021.

Ccccc..... pa zakaj nisi one za vjetroelektrane. Josipa kaže da oni nose; dok bude puvalo...tebi ide zarada....Nisi baš informiran?

DU
Deleted user
22:15 02.03.2021.

idem šorom i nosim banderu oooj idem šorom i nosim banderuuuu...misli rulja da je došla struja...ooooj misli rulja da je došla struja...jedan dva ..opsa sa..

ZE
zeljkovameli
19:27 02.03.2021.

Cigane, ProtjerT iz Hr.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije