Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srednjoškolke

Uhvaćena kradljivica mobitela i njezine preprodavačice

mobitel
Arhiv VL
25.10.2011.
u 08:40

Na satu tjelesnog ukrala je mobitele, novac i dokumente 10 kolegica, a druge dvije djevojke preprodale su ukradeno i podijelile novac.

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske okončali su kriminalističko istraživanje nad 14-godišnjom Vinkovčankom te 17-godišnjim i 19-godišnjim Nuštarkama i utvrđeno je da je 14-godišnjakinja 4. listopada od 8 do 8.35 sati iz ženske svlačionice Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca u Vinkovcima na satu tjelesnog odgoja otuđila više mobitela, novčanih iznosa i dokumenata deset učenica ove škole, čime im je pričinjena ukupna materijalna šteta od pet tisuća kuna.

Nakon krađe, 14-godišnjakinja je ukradene predmete predala 17-godišnjakinji i 19-godišnjakinji, koje su potom mobitele prodale, a novac su podijelile međusobno.

Zbog počinjenog kaznenog djela krađe 14-godišnjakinja je kazneno je prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru, dok su 17-godišnjakinja i 19-godišnjakinja kazneno prijavljene istom odvjetništvu zbog kaznenog djela prikrivanja.

Komentara 1

BG
bijesna glista
09:56 25.10.2011.

Hm Vidi male. Shvatila je da već u ranoj mladosti moraš ući u poduzetništvo. Još ako imaš, ko ona, dvoje starijih savjetnika, budućnost ti je zagarantirana. A roditelji - čista sreća i ponos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije