Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavlja se istraga

Uhvaćen razbojnik iz Slavonskog Broda: Ušao je u trgovinu s pištoljem i fantomkom na glavi

Čitatelj 24 sata
17.02.2021.
u 12:38

Kada je upao u trgovinu i zatražio novac od trgovkinje, ona se podbočila laktom i odgovorila mu: "Ne dam!"

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod danas oko 10.30 priveli su muškarca koji se dovodi u vezu s počinjenjem  kaznenog djela razbojništva jučer u 19.15 u trgovini.  Kako navode iz PU brodsko-posavske, kriminalističko se istraživanje nastavlja. 

Pokušaj pljačke dogodio se jučer u kada je muškarac s fantomkom na glavi i pištoljem ušao u trgovinu

No, zahvaljujući hrabroj reakciji djelatnice, otišao je bez plijena. Naime, kada je upao u trgovinu i zatražio novac od trgovkinje, ona se podbočila laktom i odgovorila mu: "Ne dam!" pišu 24sata.

– Držala je svoju stranu. Nije htjela popustiti. Potresena je nakon svega što se dogodilo. Odmah je nazvala policiju i čekala da dođu. Nisam mogao vjerovati da se tako podbočila i nije dala novac, sva sreća da je otišao jer je moglo biti svega. Imao je fantomku pa mu je vidjela samo oči. Bio je minutu u dućanu i kad je vidio da neće dobiti novac, otišao je. Ona je u šoku, na odlasku joj je rekao da će se opet vidjeti – ispričao je suprug trgovkinje.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"


 

Komentara 2

LI
liliZG
18:12 17.02.2021.

i kak se zove?

JB
josip.barisic512@gmail.com
12:57 17.02.2021.

Hrabra žena bez sumnje. Pitanje je samo kako će? i hoće li to vlasnik trgovine honorirati?. Ipak je učinila nešto što bi vrlo rijetki učinili. Dovela je u opasnost vlastiti život

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije