Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADILI PRIJAVE

Uhvaćen na granici: Iz Bosne u Hrvatsku pokušao prošvercati 2565 tableta

Do jutra prekinuta potraga za nestalim muškarcem u rijeci Savi kod Slavonskog Šamca
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
17.08.2020.
u 13:52

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Uz vozača, u automobilu nizozemske registracije nalazila se i 51-godišnja suvozačica.

Policija je kazneno prijavila 54-godišnjeg vozača u čijem je vozilu 15. kolovoza u 9 sati na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu na ulazu u Hrvatsku pronađeno 2565 tableta iz kojih se može izraditi droga.

Policijski službenici su sukladno vlastitim procjenama i profilima rizika, zajedno sa službenicima Carine, detaljnije pregledali spomenuto vozilo zbog sumnje da se u unutrašnjosti vozila nalazi droga. Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, tablete su pronađene u više pretinaca, a vozač ih nije prijavio službeniku na graničnom prijelazu niti je za njih posjedovao medicinsku dokumentaciju.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Uz vozača, u automobilu nizozemske registracije nalazila se i 51-godišnja suvozačica.

Njoj je izdan prekršajni nalog na iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna jer je u prtljažnom prostoru automobila držala više kilograma suhomesnatih proizvoda, nekoliko litara rakije te više stotina cigareta koje nije prijavila carinskim službenicima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije