Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ranio ga pištoljem

Uhvaćen muškarac koji je pokušao ubiti Lea Paurevića na Poljudu

\'07.06.2010. ,Split,Hrvatska - U pucnjavi na Poljudu ozlijedjen Leo Paurevic zastitar koji lezi u bolnici, ozlijedjen je s tri metka u ruku Photo:Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanović/PIXSELL
17.01.2013.
u 15:48

Splitska policija privela je 32-godišnjaka koji je 6. lipnja 2010. oko 3 sata na ulici u Splitu, vozeći motocikl, prišao 41-godišnjem Paureviću te ga ranio u ruku i rame

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom. Sumnja se da je pokušao ubiti 41-godišnjaka, izvijestila je u četvrtak splitska policija. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o pokušaju ubojstva bivšeg specijalca i splitskog zaštitara Lea Paurevića.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 6. lipnja 2010. oko 3 sata na ulici u Splitu, vozeći motocikl, prišao 41-godišnjem Paureviću, koji se nalazio u zaustavljenom vozilu i čekao zeleno svjetlo na semaforu te prema njemu ispalio više hitaca iz pištolja nepoznate marke koji je ilegalno posjedovao. Paurević je teško ozlijeđen u ruku i rame, a ustrajući u svojoj namjeri da ga usmrti, osumnjičenik je u njegovu pravcu ponovno ispalio više hitaca od kojih su tri pogodila vozilo u kojem se nalazio oštećeni, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Nadalje, u cilju prikrivanja tragova, osumnjičenik je zapalio motocikl koji je vozio u trenutku pokušaja ubojstva.

Protiv 32-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu. Priveden je pritvorskom nadzorniku.

>>Danijel Čibarić i Leo Paurević čudom živi nakon opake pucnjave

>>Split: Bivši specijalac napao policajca i imao pištolj bez dozvole

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije