Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPRAVLJIVI

Uhvaćen kako vozi sa 3,5 promila alkohola: Policija traži da ga se zatvori na 60 dana te da mu se na 2 godine oduzme dozvola

Na području cijele Šibensko-kninske županije odvijaju se policijske akcije nadzora brzine
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
28.04.2021.
u 15:01

Alkotestiran je i izmjerena mu je koncentracija od 3,5  promila alkohola u krvi pa je priveden u postaju i zadržan dok se ne otrijezni

Prometni recidivist (48) mogao bi završiti u zatvoru na 60 dana te ostati bez dozvole na dvije godine, nakon što je ponovo uhvaćen da vozi pijan.

I to kako pijan, jer mu je u krvi izmjereno 3,5 promila alkohola u krvi.

Kako je priopćila PU splitsko- dalmatinska, njega su policajci 27. travnja ujutro u Supetru na Braču zaustavili dok je pijan upravljao vozilom.

Alkotestiran je i izmjerena mu je koncentracija od 3,5  promila alkohola u krvi pa je priveden u postaju i zadržan dok se ne otrijezni. U međuvremenu je utvrđeno da mu to nije prvi takav prekršaj pa je policija protiv njega podnijela optužni prijedlog.

Traže da mu se izrekne kazna zatvora od 60 dana te da mu se zabrani upravljanje vozilom B kategorije na dvije godine. 

 

Nesreća u Zagrebu: Majstora prignječilo dizalo, došao u Finu kako bi otklonio kvar

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:42 28.04.2021.

pa to nije niti 4...čemu panika

CR
crna.rupa
15:15 28.04.2021.

Potpuno krivo. Napiti ga na 4.0 i pustiti za volan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije