Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čačinci

Uhvaćen kako vozi auto s 3,39 promila alkohola u krvi

alkotest
Arhiv VL
05.05.2010.
u 09:14

Vozač je odmah priveden u policijsku postaju Orahovica u kojoj mu je određeno 12-satno zadržavanje, a protiv njega će policija podnijeti i optužni prijedlog Prekršajnom sudu.

ORAHOVICA – U utorak, pola sata prije ponoći, u mjestu Čačinci policija je zaustavila automobil slatinskih registarskih oznaka u kojemu je bila samo jedna osoba. Čim je vozač otvorio vrata, vidjelo se da je pod utjecajem alkohola, a nakon što je provedeno alkotestiranje, policijski aparat pokazao je da je Dražen V. (38) imao čak 3,39 promila alkohola u krvi.

Vozač je odmah priveden u policijsku postaju Orahovica u kojoj mu je određeno 12-satno zadržavanje, a protiv njega će policija podnijeti i optužni prijedlog Prekršajnom sudu. 

Komentara 2

CI
cickova
10:48 05.05.2010.

bitno da ide prekrsajnom, a mogo je s tom kolicinom pobit par ljudi. i kaj, platit ce kaznu, i opet ce cugat, dok ne ubi sebe, il nekog neduznog... oh lijepa moja hrvaCko

BL
bljesak
14:58 05.05.2010.

A zbog čega je zaustavljen,koji prekršaj je napravio ? Takva zaustavljanja su se događala 90-e u okolici knina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije