Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preprodaja droge

Uhitili trojicu kod kojih je ukupno pronađeno više od 30 kg "trave"

marihuana, koprivnica (1)
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/4
19.11.2012.
u 13:45

Osumnjičeni 31-godišnjak iz nasada konoplje tijekom rujna i listopada ubrao je veću količinu stabljika i vrhova. Osušene vrhove prodavao je i davao 19-godišnjaku koji je posredovao u prodaji

Koprivnički policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca u dobi od 31, 19 i 28 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe opojnih droga.

Kako je izvijestila PU koprivničko-križevačka, osumnjičeni 31-godišnjak s područja Varaždinske županije iz nasada indijske konoplje u šumi nedaleko od mjesta stanovanja tijekom rujna i listopada ubrao je veću količinu stabljika i vrhova biljke. Osušene vrhove potom je prodavao i davao 19-godišnjaku s koprivničkog područja koji je bio posrednik te u više navrata tijekom listopada i studenog prodavao drogu 28-godišnjaku također s koprivničkog područja.

Policija je pretražila kuću 31-godišnjaka i pronašla 30,3 kilograma marihuane, a u nasadima je pronašla 112 stabljika indijske konoplje. Kod 19-godišnjaka je pronađen  13,1 gram, a kod 28-godišnjaka 12,6 grama marihuane. Policija je zaplijenila svu pronađenu drogu.

Protiv 31-godišnjaka i 19-godišnjaka podnesena je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe opojnih droga te su predani pritvorskom nadzorniku. Protiv 28-godišnjaka podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici redovitim putem.

>> Kod 73-godišnjaka iz Pakoštana pronašli marihuanu i malu plantažu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar madcap
madcap
13:56 19.11.2012.

Marihuana je ljekovita biljka i nema nikakve veze s drogom. Zato poljoprivrednicima koji uzgajaju marihuanu dati poticaje a ne zatvor!

KA
kajinx
14:01 19.11.2012.

Dajte izvažite još jednom. 30Kg., hm?

RO
rogi05
14:04 19.11.2012.

preprodaja ili RASPRODAJA HA , HA , HA !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije