Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRCEDRAPAJUĆE

Uhitili roditelje: Djevojčica (2) krenula prema policiji pa svojim potezom rastužila sve

Foto: Screenshot
1/5
21.01.2019.
u 12:25

Policija je bila dobro opremljena i naoružana jer su im iz dućana javili kako sumnjaju da osobe koje su krale nose oružje

Zbog sumnje da su počinili krađu u dućanu, policija floridskog grada Tallahasseeja zaustavila je na cesti dvije osobe kako bi ih uhitila.

Policija je bila dobro opremljena i naoružana jer su im iz dućana javili kako sumnjaju da osobe koje su krale nose oružje. Chad M. Bom i James W. McMullen zaustavljeni su na ulici, a policija je uperila oružje prema njima. Prolaznici su snimili dio uhićenja, a na snimci se vidi kako jedan muškarac stoji kod automobila dok drugi izlazi iz vozila.

Nakon što je došao do automobila krenuo je dio koji je šokirao mnoge. Dvogodišnja djevojčica jedva se spustila iz automobila i krenula prema policajcima. Cijelim putem držala je ruke u zraku oponašajući uhićene muškarce. Na snimci se može vidjeti i kako je curica hodala bosa.

Na mjestu uhićenja nalazila se i njena majka koja je policajcima rekla kako se u vozilu također nalazi i njen jednogodišnji sin kojeg je poslije uzela.

Prolaznici nisu mogli vjerovati u to što vide.

– Još uvijek drže pištolj uperen prema djetetu – čuje se glas iz vozila.

– Ne, pištolji su upereni prema automobilu – kaže druga osoba.

Ključne riječi

Komentara 10

GR
gragakarlovac
13:21 21.01.2019.

dijete ko dijete vidi kako otac hoda i radi isto...nista cudno. mora da je tata napravio nesto gadno...kad bi nasa policija bila ovakva onda se nebi tatini sinovi bahatili

FR
franjo
15:02 21.01.2019.

Koje bljuvotine pišete.

LI
liliZG
13:29 21.01.2019.

uči se od malena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije