Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazivanje mržnje

Uhitili mladića koji je zapalio hrvatsku zastavu u Banjoj Luci

'banjaluka (1)'
Klix.ba
25.03.2013.
u 13:18

Policajci iz Banje Luke sinoć su uhitili 21-godišnjeg mladića M. S. zbog paljenja hrvatske zastave na Trgu Krajine u Banjoj Luci tijekom prijenosa nogometne utakmice između Hrvatske i Srbije.

Policajci iz Banje Luke sinoć su uhitili M.S. zbog paljenja hrvatske zastave na Trgu Krajine u Banjoj Luci tijekom prijenosa nogometne utakmice između Hrvatske i Srbije.

Portal Klix piše da uhićeni ima 21 godinu. Policija je u svojem priopćenju navela da su u nedjelju, oko 0.30 sati, uhitili M.S. iz Banje Luke zbog sumnje da je u petak za vrijeme prijenosa nogometne utakmice između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije "sudjelovao u spaljivanju hrvatske zastave".

Tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je da je mladić paljenjem zastave izvršio kazneno djelo izazivanja nacionalne rasne ili vjerske mržnje razdora ili netrpeljivosti. O spaljivanju zastave policija će izvijestiti Okružno tužiteljstvo Banja Luka.

Navijači u Banjoj Luci nosili su i transparente "RS=SRB", a nakon paljenja zastave srpski su se navijači međusobno potukli.

>>Srpski navijači spalili hrvatsku zastavu u Banja Luci

Komentara 14

MA
matijazaga
13:40 25.03.2013.

"...a nakon paljenja zastave srpski su se navijači međusobno potukli....."... ne treba nista dodavati.

VP
vizantisko plavo
13:47 25.03.2013.

Tako se to radi u pravnim državama

DU
Deleted user
13:34 25.03.2013.

Mnogo nepismenih, pa pale. :-/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije