Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽNI ZATVOR

Uhićeni zbog prijetnji policajcu i djelatnici Centra za socijalnu skrb

policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
13.08.2019.
u 16:04

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila mu istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Zbog prijetnji zaposlenici Centra za socijalnu skrb u Čakovcu, uhićen je 32-godišnjak iz Međimurske županije.

Ispitalo ga je Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu koje ga tereti da je 6. kolovoza ove godine u prostorijama Centra za socijalnu skrb prijetio stručnoj suradnici, a iste je riječi prijetnje ponovio i prilikom odlaska ispred ustanove.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila mu istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela prijetnje. 

Uhićen je i 53-godišnjak koji je 10. kolovoza u Murskom Središću zaprijetio policijskom službeniku da će ga negdje pričekati i ubiti.

I njemu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Komentara 2

Avatar Dumen
Dumen
20:33 13.08.2019.

u ludnicu sa oboje na najmanje 5 godina.

DU
Deleted user
19:31 13.08.2019.

Napokon!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije