Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

Uhićeni zbog pljačke pošte tjedan dana nakon razbojništva

Oružana pljačka pošte kraj Zagreba: Policija ubrzo uhitila razbojnika
Luka Stanzl/PIXSELL
30.07.2022.
u 09:20

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a Posebno izvješće je dostavljeno Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, izvještavaju iz PU zagrebačke.

Uhićena su dvojica 21-godišnjaka koje se sumnjiči da su prošli tjedan opljačkali poslovnicu pošte u Zagrebu.

Muškarci su 22. srpnja u jutarnjim satima maskirani kapama i šalovima ušli u poslovnicu pošte u Zagrebu na Trgu Stjepana Konzula. Odmah po ulasku, prvoosumnjičeni je izvadio pištolj te ga usmjeravao prema zaposlenicama koje su se tada nalazile u poslovnici. Verbalno im je prijetio i tražio novac. Iz straha za vlastiti život predale su novac. Drugoosumnjičeni je novac spremio u torbu koju je donio sa sobom i tada su se zajedno dali u bijeg.  

Materijalna šteta iznosi oko 39.300 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a Posebno izvješće je dostavljeno Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, izvještavaju iz PU zagrebačke.

VIDEO: Kineski policajci, Jinsha Yang i Wang Bingyang, a zagrebačkim ulicama: 'Naši u Kini pitaju hočemo li ovdje sresti Modrića'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije