Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
banja luka

Uhićeni vlasnik arsenala oružja: Nisam htio ubiti Dodika i Tadića!

'bozidar stanisljevic 1'
''
12.01.2012.
u 20:41

Oružje je ostalo još iz rata, tamo sam ga samo krio, priča Božidar Stanišljević.

Policija Republike Srpske uhitila je Božidara Stanišljevića (64), dežurnog radnika u banjolučkom sportskom centru Borik, kojega sumnjiči da je vlasnik arsenala oružja pronađenog dan prije ceremonije proslave 20. obljetnice RS-a. Podsjetimo, mediji su špekulirali da se tim oružjem planirao atentat na Milorada Dodika i Borisa Tadića.

“Nisam kriv! Oružje je ostalo još iz rata, tamo sam ga samo krio. Nikoga nisam htio ubiti”, prenosi Stanišljevićeve riječi beogradski list Kurir.

Komentara 11

OB
-obrisani-
21:46 12.01.2012.

Ovo sto su oni nasli je minimum sto bilo koja srpska kuca ima,jer je JNA dijelila srbima i sakom i kapom dupke pune arsenale JNA.A sjecam se u Bosni operacija Zetva kada bi slucajno usli u neku srpsku kucu zbog osnovane sumnje,nasli bi i od pusaka do mina.Licno sam radio na tome,necu reci kako.Jednom u jedno selu kod Seko vica smo samo iz desetak kuca napunili kamion pun,od pistolja i mitraljeza do protivtenkoskih mina u kuci neke babe od 86 godina koja navodno nije ni znala sta je to. A i drago mi je da im je propao pokusaj da od ovog stvore islamisticku terristicku prijetnju sto je bila prva vijest sa RS medija .Zato Hvala Bozidare i svaka cast na iskrenosti

OB
-obrisani-
21:52 12.01.2012.

ah, da se kojim slučajem Ragib zove........

OB
-obrisani-
21:45 12.01.2012.

Nebi me cudilo da iza svega koreni vuki iz hrvatske kao i za ubistvo Djindjica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije