Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena

Uhićeni s 3,3 kg amfetamina, pola kile "trave" i 91 kg duhana

zapljena droge (1)
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/3
22.08.2013.
u 15:40

Kod 36-godišnjaka je oduzeto 1,2 kg amfetamina, 26 grama kokaina i 178 grama MDMA te pribor za vaganje i pakiranje droge, jedna automatska puška i pištolj koje ilegalno posjeduje.

Na području Omiša uhićena su dvojica muškaraca u čijim je vozilima marke Audi i Hyundai pronađena veća količina droge. Kod 36-godišnjaka je oduzeto 1,2 kg amfetamina, 26 grama kokaina i 178 grama MDMA te pribor za vaganje i pakiranje droge, jedna automatska puška i pištolj koje ilegalno posjeduje. Kod 38-godišnjaka je pronađeno i oduzeto, 2,1 kilograma amfetamina. Vrijednost pronađene droge procjenjuje se na više od 600.000 kuna.

Istoga dana, u srijedu u Sinju je 40-godišnjaku oduzeto 630 grama marihuane, digitalna vaga i pištolj bez dozvole. Trava je procijenjena na 30.000 kuna. Uhićen je i 44-godišnjak koji je u Splitu policajcima pokušao pobjeći s 2,7 kilograma rezanog duhana. Uhvatili su ga, pretražili mu garažu i pronašli još 91 kilogram. I duhan bi na crnom tržištu postigao cijenu od 30.000 kuna.  

>> Nepopravljivi 70-godišnjak: Policajci mu našli 200 g koke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije