Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićeni razbojnici

Opljačkani novac trošili u kasinu

Casino
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
23.08.2016.
u 14:14

Policajci su ih navodno uhvatili u jednom riječkom kasinu gdje su se došli zabavati nakon pljačke u hotelu Jadran.

Niti dva sata nakon što su u nedjelju oko 2 sata orobili hotel Jadran na Šetalištu XIII. divizije u Rijeci, riječka policija uhitila je dvojicu muškaraca starih 23 i 30 godina za koje sumnja da su uz prijetnju oružjem od zaposlenika hotela ukrali novac i pobjegli.

Osim tog razbojništa, policija tvrdi da je dvojac tijekom lipnja, srpnja i kolovoza na širem području Rijeke počinio još pet razbojništava i tri provale te da su se ukupno domogli više od 100.000 kuna. Prema priopćenju PU primorsko-goranske, uhićeni su tijekom lipnja provalili u tri kioska na području Rijeke, u srpnju su orobili motel u Kostrenu te benzinske postaje na podruučju Čavli, Delnica i Matulja, a tijekom ovog mjeseca su, osim hotela Jadran, opljačkali i hotel Slaven u Selcu.

Prema pisanju lokalnih medija, policajci su ih navodno uhvatili u jednom riječkom kasinu gdje su se došli zabavati nakon pljačke u hotelu Jadran. Policija je kod dvojice uhićenih pronašla sredstava, koja dovode u vezu s pljačkama, te dio ukradenog novca koji će biti vraćen vlasnicima.

Dvojica razbojnika, koje se sumnjiči za devet pljački na širem području Rijeke, prepraćena su sucu istrage Županijskog suda u Rijeci koji je prihvatio prijedlog tužiteljstva da im se odredi istražni zatvor i to zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te opasnosti od skrivanja tragova od kaznenih djela te zbog  opasnosti od ponavljanja djela.

Sudac istrage dvojcu je odredio i jamčevinu u iznosu od 550.000 kuna za 23-godišnjaka i 350.000 kuna za 31-godišnjaka što znači da se mogu braniti sa slobode ako uplate navedene iznose.

>> Zaprijetili pištoljem i šipkom: Nakon hotela u Selcu opljačkan i riječki Jadran

Komentara 1

LL
LEX-LUTOR
19:16 23.08.2016.

IMENA i PREZIMENA čemu ih skrivate ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije