Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
huliganski bijes

Uhićeni napadači na američko veleposlanstvo u Beogradu

gaypride beograd (1)
Reuters/Pixsell
11.04.2012.
u 10:52

Uhićene huligane policija je uhvatila u racijama u nekoliko srbijanskih gradova, a tragaju za još petoricom

Srbijanska policija uhitila je devetoricu huligana osumnjičenih za napade na američko veleposlanstvo u Beogradu tijekom nereda protiv priznanja kosovske nezavisnosti. Uz devetoricu uhićenih, policija traga za još najmanje pet osumnjičenika koji su 21. veljače 2008. svoj bijes zbog američke podrške Kosovu iskalili na američkom veleposlanstvu.

Uhićene huligane, većinom pripadnike navijačkih skupina, policija je uhvatila, javljaju mediji, u racijama u nekoliko srbijanskih gradova.

Podsjetimo, stotine nacionalističkih prosvjednika u veljači su nahrupile pred veleposlanstvo, a u požaru je poginuo jedan od prosvjednika. Za nasilne prosvjede do sada je suđeno samo jednoj osobi.

Komentara 13

RO
rogstrug
12:11 11.04.2012.

Nije li tada napadnuto i Hrvatsko veleposlanstvo.???

RO
rogstrug
12:20 11.04.2012.

\"\"\"Danas oko 18.30 policija se pred naletom nasilnika povukla iz Ulice Kneza Miloša u središtu Beograda i pustila ih da divljaju po američkom i hrvatskom veleposlanstvu. Palež i divljanje bez prisutnosti policije trajali su 20 minuta. \"\"\"\" Evo vam našihših političara...oni su zaboravili taj napad i napadaće nitko nikad neće kazniti...Ameri nisu zaboravili, pa će napadaće na njihovu ambasadu kazniti...Jesmo mi lijepa naša ...

Avatar Idler 3
Idler 3
11:59 11.04.2012.

Nakon "samo" četiri godine !? Uvijek kad pomislim kak smo najgori u svemu naše "drage komšije" me ipak malo razvesele >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije