Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Uhićeni dileri oružja zazidanog u zidu, u arsenalu i njemački šmajser iz 1943. godine

Uhićeni dileri oružja
Foto: PU zadarska
1/6
29.11.2018.
u 12:34

Policija će vještačenjem utvrditi jesu li tim oružjem počinjena kaznena djela budući da su uhićeni policiji otprije poznati po kaznenim djelima

Zadarska policija privela je zbog ilegalnog posjedovanja oružja četvoricu muškaraca u dobi od 30, 33, 46 i 70 godina. Od njih je oduzet veći broj automatskog, poluautomatskog naoružanja, dinamita i  streljiva raznog kalibara, a svakako najzanimljiviji u pravom arsenalu je njemački šmajser iz 1943. godine.

Dio oružja u pretragama na više lokacija na zadarskom području bio je zazidan u zidu.

Foto: PU zadarska

Policija je, kako nam je potvrdila Sonja Šimurina uz ureda glasnogovornika PU Zadarske, protiv počinitelja podnijela kaznene prijave zbog nedozvoljenog posjedovanja izrade i nabavljanja oružja koje je navodno bilo namijenjeno preprodaji, a policija će vještačenjem utvrditi jesu li tim oružjem počinjena kaznena djela budući da su uhićeni policiji otprije poznati po kaznenim djelima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije