Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija

Uhićeni bivši rektor i bivši dekan Medicinskog fakulteta, prodavali su diplome Hrvatima

Univerzitet u Kragujevcu/Screenshot
10.08.2022.
u 15:06

Srpski magazin Blic već dulje vrijeme piše o malverzacijama, ponižavanju zaposlenih, otkazima i nepotizmu "bahatog rektora" Arsenijevića.

Uhićeni su bivši rektor Sveučilišta u Kragujevcu Nebojša Arsenijević i bivši dekan Medicinskog fakulteta Predrag Čanović, njegova desna ruka, prenosi Nova.rs.

Privedeni su po nalogu kraljevačkog Tužilaštva za organizirani kriminal zbog zloupotreba službenog položaja među kojima su malverzacije vezane za diplome koje su izdavali Albancima i Hrvatima, čime su pribavili višemilijunsku korist.

Srpski magazin Blic već dulje vrijeme piše o malverzacijama, ponižavanju zaposlenih, otkazima i nepotizmu "bahatog rektora" Arsenijevića. Arsenijević i Čanović uhićeni su u Kragujevcu i dovedeni u Kraljevo u Tužilaštvo, gdje čekaju odluka tužioca o eventualnom pritvoru.

VIDEO: U Austriji se za pet godina očekuje strujni "blackout"

Komentara 3

PR
prokurator
15:18 10.08.2022.

nemojte tako, pustite ljude. oni rade vrlo koristan posao za hrvacku državu, jer gdje bi inače naši doktori vice i ostali političari došli do diploma.

OB
obican
18:24 10.08.2022.

Hoce li netko napraviti analizu: gdje su diplome jeftinije, vjerodostojnije i za manje vremena? Pitam za frenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije