Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ordinirale u Zadru

Uhićene prostitutke koje su na jahtama pružale seksualne usluge za 500 eura i nabavljale kokain

prostitute
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
19.08.2016.
u 10:34

Glavna prostitutka, 30-godišnjakinja sa zadarskog područja, s trojicom je muškaraca jedina dobila kaznenu prijavu za prostituciju

Kriminalistička policija završila je opsežnu istragu o organiziranoj prostituciji koja se tijekom srpnja odvijala na širem području Zadra, a uhićeno je 13 osoba u dobi od 22 do 54 godine, od kojih su sedam prostitutke, piše Zadarski.hr

Glavna među njima, 30-godišnjakinja sa zadarskog područja, s trojicom je muškaraca jedina dobila kaznenu prijavu za prostituciju, jer je organizirala pružanje seksualnih usluga tako što je za to „pronašla“ i angažirala šest djevojaka, a one su prijavljene prekršajno. Djevojke su seksualne usluge pružale u najvećem broju slučajeva na jahtama, a dijelom i u unajmljenim stanovima u Zadru. Svoje su usluge muškarcima naplaćivale 1500 do gotovo pet tisuća kuna (200 do 500 eura), ovisno o traženoj usluzi.

Osim za prostituciju, neki se od 13 uhićenih osoba terete i za nabavljanje kokaina, a 36-godišnjaka i „glavnu“ 30-godišnjakinju sumnjiči se da su 38-godišnjem državljaninu BiH pomogli u ilegalnom prelasku granice te mu omogućili boravak i rad na zadarskom području.

>> Preminula prostitutka zaražena HIV-om: 'Mušterije su joj dolazile i iz Hrvatske'

Komentara 6

Avatar babas
babas
20:47 20.08.2016.

Naplaćivale od 200 do 500 eura? Pa to je pljačka! Treba legalizirati najstariji zanat,pa će cijene pasti na realnih 50 do 100 eura. Državni proračun će prihodovati miljarde,desetke tisuća mladih žena ćemo skinuti da biroa za zapošljavanje,a turizam će nam procvijetati. Win win situacija i time se riješavamo masivnog rada na crno.

VO
vodotoranj20
10:51 19.08.2016.

Eto ima ipak nocnog zivota. Ali samo u Zadru. Zasto ljeti nema barova i clubova kao u drugim zemljama. Bolje da rade legalno i da placaju poreze nego u ilegali i sa strahom od bolestina i zandara. Zaostalost se uci.

KU
kupatilo
12:16 19.08.2016.

pustite cure nek vesele narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije