Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provalama u apartmane 23-godišnjak, 20-godišnjak i 18-godišnjak oštetili turiste za više desetaka tisuća kuna

Uhićena tri zadarska pljačkaša koji su ljetos pokrali turiste

policija
Arhiva VL
14.01.2010.
u 09:43

Lopovi iz Zadra provaljivali su u apartmane, ali i u ugostiteljske objekte u Kalima, Kukljici i Zadru, a 20-godišnjak i 18-godišnjak osumnjičeni su i za krađu mopeda.

ZADAR - Zadarska policija jučer je dovršila kriminalističku obradu nad 23-godišnjakom iz Zadra kojeg sumnjiči da je od lipnja do rujna prošle godine počinio ukupno šest teških krađa provaljivanjem.

Provaljivao je u obiteljske kuće i vikendice domaćih i stranih državljana, u ugostiteljske objekte i trgovine u Kalima i Kukljici, a vlasnici su oštećeni i za više desetaka tisuća kuna. Iz tih je objekata otuđio moped, tehničku robu, alat, cigarete i novac. Protiv 23-godišnjaka je podnesena kaznena prijava.

Policija je izvijestila i da traje kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i 20-godišnjakom koji se sumnjiče da su u kolovozu prošle godine provalili u apartman u Zadru koji su koristili poljski državljani, iz kojeg su otuđili mobitele, dokumente i ključeve vozila i stana u vrijednosti oko 18.000 kuna. Također se sumnjiče da su u lipnju prošle godine otuđili moped u vlasništvu 53-godišnjaka. 

Ključne riječi

Komentara 1

AK
akil
10:05 14.01.2010.

Vidim da naši policajci nose palice,ali velika šteta da je i ne upotrebljavaju.Šteta!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije