Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uhićena dvojica muškaraca koji su izradili eksplozivnu napravu

30.11.2008.
u 12:18

Istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu odredio je sinoć 48-satno zadržavanje dvojici muškaraca koji su izradili eksplozivnu napravu pronađenu 24. studenog ispred ugostiteljskog objekta u Ogulinu, priopćeno je danas iz karlovačke Policijske uprave.

Naprava je pronađena na nogostupu ispred ugostiteljskog objekta "Abisimo" u Ogulinu u ponedjeljak, 24. studenog. Iste noći oko 1,30 sati policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu karlovačke Policijske uprave odnijeli su je na vještačenje u zagrebački Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" te je utvrđeno da je to uistinu eksplozivna naprava.

Karlovački kriminalisti i policijski djelatnici Ogulina, uz pomoć djelatnika primorsko-goranske Policijske uprave i Ravnateljstva policije utvrdili su da su je izradili 26-godišnji R.V. i 30-godišnji Ž.V. od 21. do 23. studenog.

Karlovačka policija ih je sinoć uhitila i uz kaznenu prijavu za "dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom" sproveli u Istražni centar karlovačkog Županijskog suda, priopćila je karlovačka Policijska uprava.

(Hina)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije