Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIMINALNA PETORKA

Uhićena djevojka (28) koja je bila na čelu bjelovarske birc-bande

Provala
11.12.2019.
u 09:10

Oni su u zadnjih mjesec dana provalili u deset kafića i krčmi na području Bjelovara, Gudovca i Galovca

Peteročlana birc-banda koju se tereti za teške krađe i provale u čak deset ugostiteljskih objekata na bjelovarskom području pala je u akciji kriminalističke policije.

Zanimljivo je kako je na čelu birc-bande bila djevojka (28) iz Nove Rače kod Bjelovara koja je u utorak uhićena zajedno s ključnim pomagačem, 26-godišnjakom. Ostali će se braniti sa slobode.

Policija je tijekom pretresa domova u kojima petorka boravi pronašla provalnički alat, sredstva za maskiranje i dio otuđenih predmeta. Protiv petorke podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Njih se tereti da su od 4. studenog do 2. prosinca počinili deset kaznenih djela teške krađe provaljivanjem u lokale na području Bjelovara te prigradskih naselja Gudovca i Galovca.

Počinitelji su nakon provaljivanja krali novac, cigarete i alkoholna pića, a materijalna šteta procjenjuje se na desetke tisuća kuna. 

Komentara 1

ZO
Zooltan
09:17 11.12.2019.

A štetu koju su počinili neće platiti nikome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije