Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Uhićen vozač koji je izazvao nesreću sa smrtnom posljedicom

sudar auta i hitne (1)
Ilustracija
09.11.2010.
u 09:10

Vozač je na mjestu poginuo, dok je putnica u istom automobilu zadobila lakše tjelesne ozljede

Ličko-senjska policija priopćila je da je uhićen muškarac koji je sinoć kod Plitvičkih jezera izazvao prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradao muškarac.

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.20 sati u mjestu Vagancu poginuo je pedesetogodišnji muškarac. Nesreća se dogodila kada je 50-godišnjak iz Karlovca u alkoholiziranom stanju automobilom Opel Astra karlovačkih registracijskih oznaka pretjecao Golf karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak iz Drežnik Grada.

Tijekom pretjecanja, iz suprotnog smjera naišao je teretni automobil, nakon čega je 50-godišnjak iz Karlovca, da bi izbjegao izravni sudar, automobilom skrenuo u desno i desnom bočnom stranom automobila udario u prednji lijevi dio automobila, uslijed čega je izgubio nadzor, sletio s ceste i udario u betonski stup električne energije. Vozač je na mjestu poginuo, dok je putnica u istom automobilu zadobila lakše tjelesne ozljede.

Vozač drugog automobila također je sletio s kolnika, zapeo za isti betonski stup, nakon čega se polukružno vratio na kolnik i napustio mjesto nesreće. Ličko-senjska policija jutros je priopćila da je u Drežnik Gradu pronađen vozač Opel Astre koji je zbog izazivanja prometne nesreće uhićen te će tijekom današnjeg dana, uz kaznenu prijavu, biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Gospiću.

Komentara 8

OB
-obrisani-
09:34 09.11.2010.

Najiskrenija sucut obitelji poginulog,a IDIOTU koji je pocinio \"Ubistvo s predumisljajem\" 40 godina robije.

OB
-obrisani-
10:10 09.11.2010.

Upravo sam procitao zakon sta moze dobiti ovaj UBICA,zakon kaze:\"Za izazivanje prometne nesrece sa smrtnim posljedicama jedne ili vise osoba zakon predvidja kaznu od jedne do 10 godina zatvora\". NAZALOST i zakon je preblag za OKRUTNE ubice,ali barem da dobije punu dozu sto ga sljeduje po zakonu-10 godina.!

OB
-obrisani-
11:45 09.11.2010.

Niko33, sram ga moze biti i Cacica?!.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije