Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditelji prijavili

Uhićen voditelj zbora (25)! Seksualno zlostavljao dječake u Šibeniku?

Šibenik
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
15.05.2018.
u 14:36

Biskupija: Župnik župe odmah po pritužbi roditelja obavijestio je policiju i obustavio njegove aktivnosti u župi

Šibenske policija uhitila je 25-godišnjeg voditelja župnog zbora navodno zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela upoznavanja  djece s pornografijom. Djelo se, kako doznajemo iz šibenskih pravosudnih krugova, dogodilo prije nekoliko mjeseci, kada je voditelja župnog zbora prijavio jedan mladić. On se navodno požalio roditeljima, a roditelji su sve prijavili župniku. Tijekom istrage još su dvojica maloljetnika prijavila voditelja župnog zbora župniku, a potom i policiji.

- Osoba je privedena u subotu, a unatoč zahtjevu policije i DORH-a za pritvor sutkinja je procijenila da će se mjerom opreza odnosno zabranom prilaska maloljetnicima i zabranom obavljanja posla voditelja župnog zbora postići svrha - rekao nam je glasnogovornik šibenskog županijskog suda, Branko Ivić

U Šibenskoj biskupiji upoznati su navedenim slučajem.

- Osumnjičenik je voditelj župnog zbora. Nije vjeroučitelj, ni student teologije. Župnik župe odmah po pritužbi roditelja obavijestio je policiju i obustavio njegove aktivnosti u župi - doznajemo iz šibenske biskupije. 

O slučaju se oglasila i šibenska policija iz koje su istakli da je muška osoba privedena krajem prošlog tjedna.

- Osoba je istragom osumnjičena za nekoliko kaznenih djela spolnog uznemiravanja djece - istakli su iz šibenske policije.

Komentara 58

AE
Aedes2017
15:32 15.05.2018.

Odmah uštrojit i dodatno na hormonsku terapiju..oš-nećeš !

AL
Alkana
15:33 15.05.2018.

Voditelj zbora nije ni svećenik, ni vjeroučitelj ni teolog - nego glazbenik koji se domogao mjesta na kojem ima pristup djeci.

JU
juma
16:50 15.05.2018.

Zasto vecina ovih bolesnih likova zlostavlja djecake?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije