Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Uhićen trojac koji je planirao teroristički napad na SAD

Navodno mjesto napada, po izvorima bliskima istrazi, uključivalo bi veliki transportni centar, poput željeznice ili podzemne željeznice. Planovi za napad fokusirali su se na New York.

Komentari 8

IZ
izgnanik
10:30 20.09.2009.

opet cionisticka laz .afganistan nije mjesto terorista negom mjesto medunarodnih dilera droge.izgleda nisu dostavili robu ili je sumnjivog kvaliteta,pa ih nemogu optuziti ni zasto drugo osim za terorizam.

VL
OB
-obrisani-
18:29 20.09.2009.

U tisini i daleko od nasih ociju i usiju bije se bespostedni rat izmedju policija europskih drzava i USA, protiv svih mogucih potencialnih terorista. Ako ne bi bile povezane policije tako uspjesne, tisuce bi bilo meduznih zrtava u zrakoplovima, vlakovima,, na autobuskim stanicama... Bombe bi eksplodirale svaki dan ... A tu u VL ima komentatora, koji slave sve moguce teroristicne organizacije, i imenuju Hamas i Hezbollah za oslobodilacke organizacije ... Kao da Hrvatska nije jedna od zemalja zapada, nego zemlja trecega svijeta, muslimanska zemlja ...

VL
VI
vinemaca
21:30 20.09.2009.

pa oni su imali to i u oregonu bliztu nevade, i tamo sus e muslimani uvjezbavali i nisu trebali ici u pakistan ili afganistan, amerikanci sus ami krivi kaj su je uzeli svi muslimani su isti bez obzira gdje zive. slusaju svoju muziku, druze se iskljucivo medjusobno, jedu muslimansku hranu i muslimanski ih hrane po djamijama, to su ljudi koji zive ne u vukoyebini od kud su dosli a ipak nisu nista naucili, amerikanci su sami krivi kaj ih uzimaju, nazalost nisu samo muslimani takovi, takovi su i hrvati i svi drugi iz jugoslovenske vukoyebine, ali ti ne planiraju atentate kak muslimani.

VL
OR
orisis
09:29 20.09.2009.

chovjek bi pomislio da che FBI biti vishe zauzeti domachim teroristima i potencijalnim Obaminim atentatorima...Ili je objavljivanje tih informacija kontraproduktivno ...

VL
BB
Brain Bug
12:45 20.09.2009.

Odlicno,samo tako dalje FBI.Treba svu tu teroristicku stoku pohvatat i u najdublju rupu baciti.

VL
KG
kaj_god
09:17 20.09.2009.

E pa sad gledajte koliku će kaznu dobit. Kod nas bi im prvo tražili olakotne okolnosti+vrijeme u pritvoru=pušteni na slobodu.

VL
MM
Mladen Miletić
10:13 20.09.2009.

svjesnog i dobrovoljnog davanja lažnih iskaza FBI-ju\" Lov na vještice se nastavlja . Največi grijeh im je bio ne što su planbirali nego pomišljali ponekad da se nekako osvete za dobru demokraciju koju vojnom silom dobvija u Afganistanu !

VL
MM
Mladen Miletić
16:09 20.09.2009.

Pratiti i uhvatiti kratko prije pokušaja je uhvačen jel je pokušao nešto sa dokaznim materijalom, ali ovo je sasvim druga priča koja je tu opisna .. svjesnog kriovog i dobrovoljnog davnja lažnih iskaza. Ili pijani ili ludi ili se netkoo šalio. Koji dokaz o čemu je riječ ? Ili kao u Qantanamu netreba dokaza netreba ništa samo zatvor ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.