Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operirao po Puli

Uhićen serijski provalnik: Ušao ženi u stan, ukrao joj nakit i novac pa pobjegao

provala
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
1/3
08.11.2019.
u 15:36

Istoga dana je u prijepodnevnim satima provalio u stan iz kojeg je također ukrao novac i razni nakit, čime je 40-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Istarska policija uhitila je 28-godišnjaka iz Pule kojega sumnjiči za osam kaznenih djela - razbojničku krađu, šest teških krađa te oštećenje tuđe stvari.

Policija je u petak izvijestila kako je jučer oko podneva 32-godišnjakinja, kada se vratila kući, u svom stanu u Puli zatekla provalnika koji ju je napao i pobjegao s ukradenim novcem i nakitom.

Oko sat i pol nakon toga policajac je u trgovini primijetio muškarca koji je odgovarao opisu provalnika, uhitio ga je i priveo u policijsku postaju, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je taj 28-godišnjak u spomenutoj provali vlasnike oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Istragom je utvrđeno da je počinio još sedam kaznenih djela.

Naime, istoga dana je u prijepodnevnim satima provalio u stan iz kojeg je također ukrao novac i razni nakit, čime je 40-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.

U ranim jutarnjim satima provalio je u ugostiteljski objekt gdje je ukrao više stotina kuna.

Policija ga sumnjiči i da je u razdoblju od 28. listopada do 2. studenoga provalio u obiteljsku kuću gdje je ukrao više tisuća kuna, a u noći s 4. na 5. studenoga provalio je u krojačku radionicu odakle nije ništa ukrao, ali je prilikom provale napravio štetu od više stotina kuna.

Više stotina kuna ukrao je i iz kozmetičkog salona u koji je isto provalio.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u petak priveden, a prijavljen je i zbog posjedovanja 0.9 grama marihuane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije