Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija

Uhićen prevarant koji je starici skupo prodao jeftinu posteljinu

policija
Arhiva VL
30.03.2010.
u 12:17

Ešef M. (46) prevario je 88-godišnju Ivku A. kojoj je početkom godine došao u stan i prodao joj jeftinu posteljinu za čak 1650 kuna.

SPLIT - Policija je u ponedjeljak uhitila Ešefa M. (46) kojeg sumnjiče da je početkom godine prevario 88-godišnju Ivku A.

Iskoristio je njezinu životnu dob, ušao u stan u Ulici Slobode i nagovorio je da kupi jeftinu posteljinu za čak 1650 kuna. Starica se nije odmah usudila prevaranta prijaviti policiji jer se bojala da joj obitelj ne sazna što se dogodilo.

Ključne riječi

Komentara 1

ZL
Zlatko72
09:03 12.04.2010.

nije to nikakva greska on je prodavo a ona kupovala ja tu nevidim greske ljudi nemaju posla pa moraju od necega da zive da je on krao to je druga stvar . ima jos i gorih stvari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije