Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUŠKARAC TEŠKO OZLIJEĐEN

Uhićen nogometaš Slaven Belupa, sudjelovao u krvavoj tučnjavi u centru grada

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
26.09.2019.
u 12:05

U tučnjavi je deblji kraj izvukao muškarac (53) koji je završio ju bolnici, a nogometaš i njegov prijatelj lakše su ozlijeđeni

Nogometaš Slavena Muzafer Ejupi (31) i njegov prijatelj (32) uhićeni su nakon tučnjave u kojoj je 53-godišnji muškarac teško ozlijeđen u srijedu oko 19.40 sati u Nemčićevoj ulici u središtu Koprivnice.

Kako doznaje portal Podravski.hr, u tučnjavi je deblji kraj izvukao Koprivničanin koji je završio bolnici, a Ejupi i njegov prijatelj lakše su ozlijeđeni. Sukob je navodno izbio zbog parkirališnog mjesta u Nemčićevoj.

Policija je kratko priopćila kako je “oko 19.40 sati na ulici u Nemčićevoj u Koprivnici došlo je do fizičkog sukoba između trojice muškaraca starosti 53, 32 i 31 godine”.

“Muškarac starosti 53 godine zadobio je teške tjelesne ozljede, a 31 i 32-godišnjak lakše. Dvije osobe uhićene su i provodi se kriminalističko istraživanje”, kažu u koprivničkoj policiji.

Sukob je izbio blizu terasa ugostiteljskih objekata u Nemčićevoj ulici, i to baš na ulici, pokraj parkirališta.

Muzafer Ejupi u subotu je trebao u Koprivnici nastupiti za Slaven protiv svojeg bivšeg kluba Osijeka, ali čini se kako se to neće dogoditi. Zasad nije poznato hoće li ga klub suspendirati zbog incidenta.

Komentara 5

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
12:27 26.09.2019.

Kada se nema od kuda lapati, Hrvat se unervozi, proradi hladno, vatreno, drveno i kameno oruzje. Ali samo zato da skrenu drzavnim garniturama pozornost da i oni zasluzuju biti uhljebi, a ne samo garniture.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:29 26.09.2019.

Kazna zatvora, nadoknaditi troškove suđenja i liječenja, odšteta ozlijeđenom i na kraju progon iz države...

PR
PrimoracRi
15:50 26.09.2019.

Kod njegovih je to normalan razgovor ,još je zaboravio karkulator.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije