Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Uhićen pijani maloljetnik koji je sudjelovao u masovnoj tučnjavi i sletio s ceste

Drama u Ivanić Gradu: Policija došla zbog prijave obiteljskog nasilja, on ih napao nožem
Foto: Igor Soban/PIXSELL
26.06.2019.
u 10:20

Slijedi mu optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu zbog nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok se kriminalistička istraživanja vezano uz narušavanje javnog reda i mira nastavljaju.

Policija je uhitila pijanog maloljetnika koji je jučer oko 22.20 sati u Nedelišću, u Ulici Martina Viljevca, sletio s ceste.

- Maloljetni vozač bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,71 promila, upravljao je VW Golfom čakovečkih registarskih oznaka. Nailaskom na raskrižje s kolnikom Varaždinske ulice zbog neprilagođene brzine izletio je vozilom izvan kolnika na otok za razdvajanje prometnih površina, gdje je prednjim dijelom udario u metalni stup postavljenog prometnog znaka - kažu u PU međimurskoj.

Pobjegao je kako bi zatražio liječničku pomoć, ali ne zbog ozljeda  zadobivenih u prometnoj nesreći, nego u masovnoj tučnjavi pola sata ranije u romskom naselju Paragu.

Policija ga je zatekla u čakovečkoj bolnici, a kako je prijetila opasnost da će ponovno sjesti za volan, uhitili su ga i priveli u policijsku postaju. Slijedi mu optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu zbog nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok se kriminalistička istraživanja vezano uz narušavanje javnog reda i mira nastavljaju.

Komentara 1

SA
sargu123
11:19 26.06.2019.

Budući Bandićev glasač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije