Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTIV JOŠ NEPOZNAT
Povratak na članak

Uhićen otac napadača iz Kutine: Pronašli mu dvije puške, prigušivač i više od 1000 metaka

Otac napadača bio je kod pritvorskog nadzornika u Sisku te je nedavno odveden na Općinsko državno odvjetništvo. Čeka se odluka o istražnom zatvoru.

Komentari 1

BR
brojevi
11:39 13.10.2020.

Po mom osobnom iskustvu najviše oružja gomilaju najveće kukavice. Kao epilog ovom nemilom događaju može poslužiti dobro poznata Isusova metaforička izreka "Ko se lati mača, od mača će poginuti". Mogu si samo misliti kakvu je mentalnu torturu prolazio mladi nesretnik u takovom životnom okruženju. Čini mi se da je u svojoj pomaknutoj stvarnosti pucao na glavnog uzročnika svojih trauma-svog oca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.