Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
37-GODIŠNJAK

Uhićen osumnjičenik za izazivanje požara u Rijeci i druga kažnjiva djela

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
22.01.2020.
u 20:02

Osumnjičen je za kažnjiva djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, za nekoliko kažnjivih djela oštećenja tuđe stvari, tešku krađu u pokušaju i krađu

Policija je uhitila 37-godišnjaka osumnjičenog da je prije nekoliko dana zapalio moped i tako izazvao požar u obližnjem frizerskom salonu u središtu Rijeke, a kriminalističkim istraživanjem osumnjičen je za još nekoliko kažnjivih djela, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Rano ujutro 19. siječnja u Zadarskoj ulici u Rijeci izazvao je požar u kojem je u potpunosti izgorio moped pred ulazom u frizerski salon kojeg je zahvatila vatra te je potom izgorio. 

Šteta je oko 350 tisuća kuna, a osim izgorjelog mopeda i frizerskog salona u požaru su oštećeni vanjski zidovi Trgovačkog suda Zemljišnoknjižnog odjela te još jedan poslovni prostor u toj zgradi.

Muškarca se sumnjiči i da je u noći sa 17. na 18. siječnja u Krešimirovoj ulici u središtu Rijeke provalio u poslovni prostor zagrebačke tvrtke iz koje nije ništa ukrao, ali je izazvao manji požar, čime je uništen dio unutrašnjosti.

Također ga se tereti da je početkom siječnja ove godine u ugostiteljskom objektu u Rijeci ukrao novčanik s 3400 kuna 56-godišnjoj ženi, a 20. siječnja, je pak, navodi policija, razbio je staklo na školskom autobusu u Driveniku, u Vinodolu, te je lakše ozlijedio vozača.

Osumnjičen je za kažnjiva djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, za nekoliko kažnjivih djela oštećenja tuđe stvari, tešku krađu u pokušaju i krađu te je predan pritvorskom nadzorniku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije