Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uhićen osumnjičenik koji je usmrtio pješaka

pješak
Arhiva VL
25.10.2009.
u 10:44

Policija je u jutarnjim satima uhitila jednu osobu koju sumnjiči da je sinoć oko 23 sata u Tinjanu pregazila 52-godišnjeg Ž.Z. iz Grašića uslijed čega je preminuo.

POREČ - Policija je u jutarnjim satima uhitila jednu osobu koju sumnjiči da je sinoć oko 23 sata u Tinjanu pregazila 52-godišnjeg Ž.Z. iz Grašića uslijed čega je preminuo. Trenutno se nalazi na kriminalističkoj obradi, a utvrđuje se je li ona upravljala vozilom u vrijeme nesreće.

Pješak je nakon obaranja davao znakove života, a sat i pol kasnije preminuo je u pulskoj bolnici. Policija je krenula u potragu za nesavjesnim vozačem, a istražni sudac Županijskog suda u Puli Svetislav Vujić naložio je obdukciju tijela  52-godišnjaka.

Prema tragovima na mjestu nesreće pretpostavlja se da je pješak odlazio iz Tinjana, vjerojatno do parkiranog automobila, kada je na njega naletjelo vozilo. Nesreća se dogodila na samom ulazu u mjesto, na neosvijetljenom djelu ceste, a duž cijele ceste do raskrižja s glavnom prometnicom bilo je parkiranih automobila zbog pučke fešte u Tinjanu. Istražni sudac Županijskog suda u Puli nije izlazio na mjesto događaja.

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u Poreču ozlijeđeno je pet osoba. Svi su prevezeni u Opću bolnicu Pula, a jedna osoba je teže ozlijeđena.

Nesreća se, dogodila kada je vozač Seat Ibize na raskrižju kod hotela Laguna Park skrenuo lijevo na suprotnu kolničku traku i frontalno udario u Fiat Punto u kojem su se nalazile četiri osobe. Očevid obavlja istražni sudac Svetislav Vujić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar sebastian
sebastian
16:41 25.10.2009.

Znaci pobjegao sa mjesta nesrece, ima sve sanse da postane gradonacelnik Zagreba !!!!????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije