Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došao u splitsku policiju

Predao se odbjegli bankar osumnjičen za pronevjeru 11,5 milijuna kuna

Vrlika
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
19.11.2019.
u 11:19

Ovaj 59-godišnjak prošlog je tjedna preko signala mobitela lociran u blizini Sarajeva

Srđan Djaković, (59), voditelj poslovnice OTP banke u Vrlici osumnjičen za pronevjeru 11,5 milijuna kuna, u utorak u 9 sati predao se policiji. Došao je u Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku u pratnji odvjetnika.

– U tijeku je razgovor s osumnjičenim, a nakon kriminalističkog istraživanja izvijestit ćemo javnost o daljnjem postupanju – rekli su nam u PU Splitsko-dalmatinskoj.

Srđan Djaković nestao je prije desetak dana, uoči službenog zatvaranja poslovnice banke u kojoj je bio šef, nakon čega je zamijećen i milijunski manjak u sefu banke.

Navodno je bio u Bosni i Hercegovini. Vrličani su o odbjeglom bankaru govorili kao o dobročinitelju, utjecajnom čovjeku koji je uvijek spreman pomoći, a njegov ih je nestanak silno iznenadio.

Ključne riječi

Komentara 6

DO
dopizdilomi
11:36 19.11.2019.

Trebao je u BiH, tamo je ekipa ili je on sitnež za njih.

ST
Stipan
14:02 19.11.2019.

Zar nije imao dvojno državljanstvo ? Tamo su svi krimosi!

Učitelj
12:14 19.11.2019.

Pupi već sredio sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije